OP OP Faryon Legend Dec 19, 2011 #22 Kun ei oo varaa transsaa ;P Ja vaikka oiskin niin varmaan Aszunelle menisin... Vai onks Jaedanarilla jotain hyvää twinkki/suomikiltaa? Taikka molempi parempi D;
Kun ei oo varaa transsaa ;P Ja vaikka oiskin niin varmaan Aszunelle menisin... Vai onks Jaedanarilla jotain hyvää twinkki/suomikiltaa? Taikka molempi parempi D;
critrage OG Dec 19, 2011 #23 NO JOS NYT REHELLISIÄ OLLAAN.. niin en tie .. en usko ettÄ on yhtÄÄn kildaa muutakun mitÄ mÄÄ olen vÄsÄnnyt vuonna nakki... joku 1-2v perustanu mun oman twink killanD Heirloom bandage aijon nostaa sen taas johonkin tasolle ehkÄ jos tulee jotain! mÄÄ pystyin loggaan öö.. noin viikko sit twinkille hetkeks ja huomasin ettÄ guild banassa oli yli 10k g twink kamaa ! viikon pÄÄstÄ saan uuden koneen sillon katon jotain uusia kujeita And if Jaedanar will not work trasfaan mun twinkin vaikka sinne en tie.
NO JOS NYT REHELLISIÄ OLLAAN.. niin en tie .. en usko ettÄ on yhtÄÄn kildaa muutakun mitÄ mÄÄ olen vÄsÄnnyt vuonna nakki... joku 1-2v perustanu mun oman twink killanD Heirloom bandage aijon nostaa sen taas johonkin tasolle ehkÄ jos tulee jotain! mÄÄ pystyin loggaan öö.. noin viikko sit twinkille hetkeks ja huomasin ettÄ guild banassa oli yli 10k g twink kamaa ! viikon pÄÄstÄ saan uuden koneen sillon katon jotain uusia kujeita And if Jaedanar will not work trasfaan mun twinkin vaikka sinne en tie.
Zeiren we're all gonna make it Administrator Dec 19, 2011 #25 Overpoweredqt said: This page just got super confusing Click to expand...
OP OP Faryon Legend Dec 19, 2011 #27 critrage said: Really sorry i was too excited .. Never seen finnish people here before Click to expand... Laita mulle vaikka priva messagee tääl tms ku pääset pelailee taas ni lisäät mun realID ni voidaa sit vaik kahestaa quee tai jotai D:
critrage said: Really sorry i was too excited .. Never seen finnish people here before Click to expand... Laita mulle vaikka priva messagee tääl tms ku pääset pelailee taas ni lisäät mun realID ni voidaa sit vaik kahestaa quee tai jotai D:
critrage OG Dec 20, 2011 #28 Faryon said: Laita mulle vaikka priva messagee tääl tms ku pääset pelailee taas ni lisäät mun realID ni voidaa sit vaik kahestaa quee tai jotai D: Click to expand... Alrighty!
Faryon said: Laita mulle vaikka priva messagee tääl tms ku pääset pelailee taas ni lisäät mun realID ni voidaa sit vaik kahestaa quee tai jotai D: Click to expand... Alrighty!